AbleCenter Compact- Trådløst afstandskamera med høj opløsning

18.200,00 kr. inkl. moms

AbleCenter Compact er et fjernstyret højopløseligt afstandskamera, der primært monteres i loftet i klasseværelset eller mødelokalet.
Med et AbleCenter Compact kan svagtseende elever bedre følge undervisningen og det sociale liv i klassen. AbleCenter Compact er først og fremmest tiltænkt som et afstandskamera, men kan med fordel kombineres med AbleBaby, som er et læse-/nærkamera.

Ablecenter Compact – til svagtseende elever i klasseværelset eller på arbejdspladsen

 

AbleCenter Compact er et højopløselig afstandskamera, der primært monteres i loftet i klasseværelset. Når elevens enhed (PC, Mac, iPad eller Chromebook) kobles trådløst til kameraet, kan eleven fjernstyre kameraet og få levende billeder af alt, hvad der foregår i klasseværelset, ned på sin egen skærm i nøjagtig den størrelse, som han eller hun har brug for.

 

Med Ablecenter Compact bliver det nemmere at se tavlen på afstand, og det giver eleven bevægelsesfriheden tilbage. De hidtidige løsninger, hvor tavlekameraet stod på elevens bord, er nu integreret i et kamera i loftet. Elever med synsnedsættelse er nu langt mere mobil end tidligere, da det ikke er nødvendigt at sidde samme sted i klasselokalet med sine hjælpemidler. Eleven kan bevæge sig frit rundt i et trådløst miljø med den skærmopløsning, der passer eleven bedst. Samtidig kan eleven hurtigt og nemt orientere sig i klasselokalet med faste kamerapositioner, der er fastlagt på forhånd. Hvis behovet ændrer sig, er det nemt at skifte de faste positioner ud med nye. Ud over at give bedre mulighed for at følge med i undervisningen, giver systemet også helt nye muligheder for at følge det sociale liv i klassen.
Systemets WiFi Autoconnect funktion muliggør automatisk skift mellem WiFi netværk – altså skift “almindelig” internet og AbleCenters eget netværk.

 

Med AbleCenter Compact kan du forstørre og se alt, hvad enten det er i et klasselokale, mødelokale eller auditorie. AbleCenter Compact kameraet monteres sikkert i loftet, hvorfra der er frit udsyn og man kan derved se rundt i hele rummet. Det kan forstørre og vise ting på afstand i imponerende kvalitet direkte og trådløst til skærmen på din pc, laptop, smartphone eller tablet. Kameraet styres direkte fra din skærmenhed og kan bruges på Windows, MacOS, iOS, Android og Google Chrome OS enheder.

 

Ablecenter Compact leveres med en enkel software, som kan benyttes af langt de fleste elever. Softwaren og brugerfladerne er udviklet med udgangspunkt i, at mange elever er vant til at betjene computere og tablets. Udviklerne har således brugt de kendte taster fra spil til de mest brugte funktioner, og der er yderligere mulighed for at forenkle brugerfladen, så systemet kan tilgås med meget få taster.

OBS: AbleCenter Compact har ikke indbygget nær-/læse kamera. Hvis begge funktioner kræves, henviser vi til AbleCenter, som du finder her. Alternativt kan AbleCenter Compact bruges sammen med AbleBaby, som er et transportabels læsekamera.

 

Data:

 • Zoom: 12x optisk og 10x digital (ingen læsekamera – kun afstandskamera)
 • Fokus: Autofocus
 • 1080P / Full HD
 • Arbejdshøjde: Min. 2 meter over bordhøjde.
 • Kompatibel med Windows, MacOS X, IOS og Android
 • AbleCenter software inkluderet ( kan downloades her)
 • Arbejdsområde: 360 grader til afstandsarbejde.
 • Forbindelser: Trådløst netværk, 802.11 n / b / g / ac
 • Montering: I 60cm x 60cm loftsplader hvor der er nedsænket loft eller på væg eller loft ved brug af beslag (tilbehør)
 • Vægt: 5,5 kg.
 • Mål: 60cm x 60cm x 20cm
 • Forbrug: 26W
 • Forsyning: 100-240V

Se mere om på AbleCon.no

Du kunne også være interesseret i...