Viser alle 6 resultater

Lydbogsafspiller

Søger du en lydbogsafspiller, der kan afspille lydbøger i Daisy-format og som er specielt udviklet til synshandicappede? Så læs videre her.

Hos MyEyes har vi et stort udvalg af lydbogsafspillere, der alle afspiller lydbøger i det populære Daisy-format. Du kan vælge mellem de mindre bordmodeller eller de helt små lomme-udgaver.

Victor Reader Stratus

Med en Victor Reader Stratus lydbogsafspiller til cd´er får du den nok mest populære og gennemprøvet afspiller på markedet og det er ikke uden grund. Med fokus på brugervenlighed er de meget nemme at bruge og henvender sig derfor til synshandicappede i alle aldre. Stratus-modellerne er bordmodeller, men er alle udstyret med et håndtag, så de er lette at flytte rundt med.

Victor Reader Stream II og Milestone 212 ACE / 312 ACE

Er du derimod på udkig efter en transportable lydbogsafspiller du kan have med på farten og som nemt kan ligge i lommen, så er et godt bud Milestone 212 ACE,  Milestone 312 ACE eller Victor Reader Stream II. Igen er der fokus på brugervenlighed og nem navigering. På Milestone modellerne har alle knapper en unik taktil afmærkning, så der ikke er tvivl om hvilken tast, der skal trykkes på.

Fælles for alle vores afspillere er, at de er udviklet specielt til synshandicappede og kan afspille bøger i Daisy-format. Der er fokus på tilgængelighed og nem betjening, og alle modellerne har dansk tale til brug for navigation.

Alle lydbogsafspillere leveres inklusiv et genopladeligt batteri. Du er dermed ikke afhængig af, at skulle have en strømkilde i nærheden det første stykke tid, når du er på farten.