MyEyes ser dagens lys

ENDELIG…..

Januar 2021 er året, hvor MyEyes ser dagens lys for første gang.

Vi glæder os afsindig meget til at komme til at arbejde med Jer alle sammen – både synskonsulenter, DBS-konsulenter, kommuner og borgere.

Vi har igennem de sidste 3 måneder arbejdet hårdt på at få indkøbsaftaler i hus, samt finde nye og spændende produkter. En del af de nye produkter er på nuværende tidspunkt stadig i udviklingsfasen, men vi håber og forventer, at kunne præsentere dem i første kvartal af 2021.

Derudover er vi også ved at få lagt sidste hånd på vores nye hjemmeside, som vi håber I vil tage rigtig godt imod. Vi har forsøgt at imødekomme mange af de krav og forventninger, der er til tilgængelighed. Du har på siden bl.a. mulighed for at ændre skrift størrelse, få markeret alle links, ændre baggrundsfarve og få læst tekst op på de forskellige sider.

Der arbejdes stadig på at få lagt nye produkter ind på shoppen og dette vil stadig ske løbende over det næste stykke tid. Er der produkter du endnu ikke ikke kan finde, så er du velkommen til at kontakte os og høre om det er noget vi forhandler hos MyEyes.

Nu kunne en tanke jo være: “I forhandler jo bare det samme som mange af de andre aktører herhjemme”. Og ja, det er på sin vis også rigtigt langt hen ad vejen. Men vi arbejder  også hårdt på at få nye og andre varer, som ikke er set før. Derudover er MyEyes meget mere end blot en webshop. Vi ønsker at tilbyde den bedste service og forståelse for det enkelte behov – hverken mere eller mindre. Og så står vi altid til rådighed på både telefon og mail.

Med dette korte skriv vil vi bare sige, at vi glæder os til at komme til at arbejde med Jer alle sammen – vi snakkes forhåbentlig ved.

De bedste hilsner

Michael – Indkøb, salg og service

Jeanet – Bogholderi