Sommerferie 2022

Vi holder ferielukket i uge 26 og 27.

Ordrer modtaget i uge 26 vil dog så vidt muligt, blive afsendt onsdag i uge 27.

Rigtig god sommer

Transportabel bordlampe T2

995,00 DKK

Fleksibel bordlampe med LED belysning.

Vælg mellem 3 lysfarver – 3000, 3800 og 5000 Kelvin.

HMI nr.: 112481 Varenummer S-1339 Kategori
Transportabel bordlampe T2 LED

 

Her får du en praktisk transportabel bordlampe med energibesparende LED belysning. Lyset kan dæmpes og der kan vælges 3 forskellige farvetemperaturer.

 

Alt efter valgt lysstyrke, kan denne lampe ved en fuld opladning lyse mellem 3,5 og 100 timer. Du er derfor ikke afhængig af en stikkontakt de første mange timer.

 

Med et berørings følsomt betjeningspanel på lampens fod, kan man vælge mellem fem forskellige lysstyrker, og mellem tre forskellige farvetemperaturer. Vælg den kølige farve på 5000 Kelvin til koncentreret arbejde,  3800 Kelvin til bl.a håndarbejde og andre hobbyaktiviteter, der involvere mange farver eller 3000 Kelvin til afslapning og hygge.

Markeringerne af de berørings følsomme touch-knapper har ikke en fysisk markering. Derfor har vi til brugere med et dårligt detaljesyn samme model, men med tydelige taktile markeringer, så man kan føle sig frem til knapperne.

 

Lampen har vippeled, så den f.eks. kan foldes sammen til næsten at være helt flad og dermed nemt kan tages med i en taske eller kuffert. Derudover kan øverste led, hvor selve lyskilden er placeret vippes, så man nemt kan vinkle og placere lyset som man ønsker det.

 

På bagsiden af lampes findes en sekundær LED lyskilde, som virker uafhængigt af det primære lys. Det kan dæmpes i 2 intervaller og kan f.eks. være attraktivt som natlampe.

 

OBS: Bemærk venligst, at lampen leveres inkl. ladekabel, men IKKE en strømforsyning. Der kan bruges en hvilken som helt USB strømforsyning med en udgangsstrøm på 2A og derover. Du kan købe vores universal strømforsyning på 2,4A som du finder her.

Du kunne også være interesseret i...