MyLamp

750,00 DKK

Nok den mindste og mest kraftige kuvertlampe på markedet.

Hele 250 Lumen ved fuld lysstyrke.

Varenummer S-1125 Kategori
MyLamp Kuvertlampe

 

Med MyLamp får du nok den mindste kuvertlampe på markedet, som samtidig giver et rigtig godt lys på ca. 6000K. Den måler beskedne 14,5cm x 5,5cm x 2,6cm og vejer kun 200 gram. Den kan dermed let ligge i en bukselomme, jakkelomme, dametaske eller lign.

 

Lampen er forsynet med 21 små LG LED-lyskilder, som giver 538 Lux målt ved 30 cm på fuld lysstyrke. MyLamp kan dæmpes i 5 intervaller og med et beskedent forbrug på 3W, har lampen en driftstid på 8 timer ved fuld lysstyrke og op til 50 timer ved laveste lysstyrke.

MyLamp kommer med én-knaps funktion, som helt enkelt betyder, at du ved hjælp af den samme fysiske knap kan tænde, slukke og dæmpe lyset. Ved at holde knappen ned i 3 sekunder tænder du lyset. Herefter kan du ved korte tryk skifte lysstyrken. Vil du slukke lyset igen, holder du blot knappen inde i 3 sekunder.

 

MyLamp har et indbygget genopladelig batteri og som ekstra bonus fungerer lampen også som powerbank. Er det småt med batteri på f.eks. din telefon eller lign., så kan du bruge MyLamp som oplader hertil. Powerbanken har dog en begrænset kapacitet på 4000 mA. Dvs. du skal ikke forvente den kan lade en telefon helt op. Ved brug af powerbanken til opladning, mindskes driftstiden for selve lampen væsentligt. Lampen har på siden 4 dioder som indikation for batteriniveau.

 

Specifikationer:

  • Strømforsyning: 5V USB – medfølger
  • Batteri: Indbygget – 8 timers drift ved fuld lysstyrke – op til 50 timer ved laveste lysstyrke
  • Udgangsspænding: 5V/1A og 5V/2,1A
  • Lysstyrke: 250 Lumen
  • Lys: Indbygget – 6000 Kelvin
  • Lysdæmpning: Ja – 5 niveauer
  • Størrelse: 14,5cm x 5,5cm x 2,6cm
  • Vægt: 0,2 kg

 

Har du mere brug for en kuvertlampe med en farvetemperatur på enten 3000 eller 4000 Kelvin, så klik her for at se vores LampPad mini modeller.

Du kunne også være interesseret i...