Her ses jeg!

Mit navn er Mads, og jeg er manden bag MyEyes.dk. Jeg startede siden i frustration over mine kontaktlinser. Jeg var træt af, at de var så dyre, som de var, og at det var besværligt samt tidskrævende at købe dem hos den lokale optiker.

For at komme min frustration til livs begyndte jeg at søge på internettet på livet løs. Med den teknologiske udvikling mente jeg, at der måtte være et alternativ på nettet, hvorpå jeg kunne købe de samme kontaktlinser, som jeg benyttede før, bare billigere samt nemmere. Det tog mig ikke mange minutter før, at jeg havde fundet et par glimrende webbutikker, som solgte et hav af kontaktlinser, heriblandt de linser, som jeg før benyttede. Siden har jeg ikke sat min fod hos en optiker, kun til det årlige gennemsyn, dog uden at handle kontaktlinser der. Jeg køber mine kontaktlinser hos webbutikker – uden undtagelse – og sparer derved omtrent 30-40%, hvilket er en særdeles god fortjeneste. Et dansk ordsprog siger, at de penge, man har sparet, har man tjent. Sådan føler jeg det med kontaktliner.

I forbindelse med mine køb af kontaktlinser på nettet, ønskede jeg at give tilbage ved at rådgive samt vejlede andre til at købe kontaktlinser på nettet i form af tips og tricks. Derfor skabte jeg MyEyes.dk. Her skriver jeg grundlægende om kontaktlinser samt hvordan man køber dem på internettet for at hjælpe dig med dine kontaktlinser samt hvordan du skaffer dem billigere end hos din lokale optiker. Jeg håber, du kan lide siden.

Med venlig hilsen

Mads

PS. Efter planen åbner jeg for salg af kontaktlinser på MyEyes.dk i slutningen af 2017, så MyEyes.dk derved selv bliver forhandler af kontaktlinser, hvori jeg vil gøre det bedre end de eksisterende webbutikker med kontaktlinser. Du kan allerede nu skrive dig op, så du får besked, når jeg åbner for bestillinger. Du vil også modtage eksklusive tilbud samt rabatter, som kun er tilegnet dig samt de andre, der har skrevet sig op. Skriv dig op nu.