Se vores udvalg af linser fra Johnson & JohnsonJohnson & Johnson er en særdeles stor amerikansk virksomhed med datterselskaber indenfor et hav af forskellige produktgrupper. Virksomheden er hovedsageligt kendt for at producere medicin, men producerer også medicinsk udstyr og husholdningsprodukter samt et væld af produkter indenfor pleje og sundhed, heriblandt kontaktlinser. Johnson & Johnson ejer og driver intet mindre end 250 datterselskaber i 57 lande, heriblandt Danmark, hvoraf virksomhedens produkter bliver solgt i over 175 lande på verdensplan. Johnson & Johnson beskæftiger omtrent 114.000 medarbejdere på verdensplan, hvoraf en lille procentdel af disse er placeret i Danmark, hvor de servicer det danske marked.

Johnson & Johnson blev grundlagt i 1885 af brødrene Robert, James og Edward Johnson med fokus på at udvikle samt producere hospitalbeklædningsprodukter. Virksomhedens første produkt kom i produktion et år efter dens grundlæggelse i 1886. I mange af virksomhedens første leveår var Robert Wood Johnson – en af brødrene – direktør i virksomheden, hvorefter at hans bror James Wood Johnson overtog direktørposten efter hans død og senere overtog hans søn, Robert Wood Johnson II posten. Virksomheden blev senere børsnoteret, og er i dag en del af Fortune 500, det amerikanske svar på C20, som lister de 500 største amerikanske virksomheder.

En stor produktgruppe hos Johnson & Johnson er kontaktlinser. Johnson & Johnson udvikler samt producerer mange af sine kontaktlinser under mærkerne Acuvue og Surevue. Deres kontaktlinser bliver stortset solgt i alle verdens lande, hvilket gør Johnson & Johnson til en af de førende producenter af kontaktlinser på verdensplan. Johnson & Johnson stræber efter af udvikle samt producere de bedste kontaktlinser på markedet, og stopper ikke før, at de har opnået dette. Deres innovative tilgang til forskning i kontaktlinser har medført mange gode samt revolutionerende linser gennem tiderne, heriblandt deres ultraviolet kontaktlinser, som giver UV-beskyttelse.

Se kontaktlinser fra Johnson & Johnson