Kontaktlinser fra DailiesDailies er et kontaktlinsemærke fra Ciba Vision, også kendt under navnet Alcon. Dailies producerer endagslinser, hvilket angiveligt skulle være de mest anvendte endagslinser på verdensplan. Deres endagslinser er anerkendt for deres avancerede teknologi, som sikre, at du bevarer fugtigheden i øjet. Dailies endagslinser vil af den grund føles friske samt behagelige at have i, uagtet tidspunktet på dagen, såfremt du benytter dem i en hel dag.

Dailies er kendt for deres fremragende kvalitet samt deres uovertruffen komfort, som deres kontaktlinser tilbyder. Ved benyttelse af Dailies kontaktlinser er du sikret fremragende kontaktlinser i alle aspekter, også pris.

Det er den amerikanske virksomhed Alcon, der producerer samt udvikler Dailies kontaktlinser. Alcon er en verdensomspændende producent af kontaktlinser samt andre øjenprodukter til alle behov, og er en af de største virksomheder af sin slags. Alcon har omtrent 1.800 medarbejdere, der udelukkende beskæftiger sig med forskning og udvikling i kontaktlinser, heraf i udviklingen i Dailies kontaktlinser. Det gør, at dine Dailies linser bliver bedre fra hver dag, der går.

Se udvalget af Dailies kontaktlinser nu →