Kontaktlinser fra CooperVision - se det store udvalg herCooperVision er en af de førende producenter af kontaktlinser, linsevæsker samt andre øjenprodukter på verdensplan, og står bla. bag kontaktlinseserierne Biofinity, Frequency, Avaria og Proclear.

CooperVision blev grundlagt i 1958 under navnet Martin H. Smith Co, hvorefter det 9 år senere i 1967 skiftede navn til Cooper Laboratories Inc, et skridt nærmere det navn, vi kender virksomheden for i dag.

I 1983 gik virksomheden på den amerikanske børs, hvor det gik rejst tilstrækkeligt med penge til at nå sin målsætning om at blive en af de førende producenter af kontaktlinser samt tilbehør dertil. I dag kan man roligt sige, at den målsætning er nået. I dag er virksomheden en af verdens top tre største producenter af bløde kontaktlinser, og opererer i over 100 lande, hvilket bliver hjulpet på vejs af sine omtrent 9.000 medarbejdere.

Dybt i CooperVision’s dna er der en lyst og forpligtelse til at innovere, så du kan få linser, der er bedre i morgen, og endnu bedre i overmorgen. Et dna der vel og mærke har fulgt virksomheden i tykt og tyndt siden sin grundlæggelse for over 50 år siden, og gjort at CooperVision i dag har et imponerende produktsortiment af de bedste kontaktlinser på markedet. Med CooperVision er du garanteret produkter af højeste kvalitet, der passer til dine øjne samt dine behov.

CooperVision leverer dele af sit sortiment under såkaldte privat labels. Det vil sige, at du kan finde de eksakt samme produkter fra CooperVision, bare under et andet navn, logo og emballage. Ofte kan disse produkter findes hos en optiker. Det gør ingen forskel, om du køber CooperVision’s produkter med deres egen emballage eller med andres: Det er præcist det samme produkt, og de fås derfor billigere på nettet med CooperVision’s egen emballage.

Gå til kontaktlinser fra CooperVision →