Kontaktlinser fra Bausch & LombBausch & Lomb er en førende producent af helseprodukter til øjne, heriblandt kontaktlinser samt tilbehør på verdensplan. Bausch & Lomb er en amerikansk virksomhed, grundlagt i 1853 af optikeren John Jacob Bausch samt finansmanden Henry Lomb, heraf kommer navnet Bausch & Lomb fra. Bausch & Lomb blev grundlagt i byen Rochester i staten New York, hvor virksomhedens hovedkvarter stadig var beliggende for et par år tilbage inden de flyttede til Bridgewater i New Jersey.

Siden grundlæggelsen har virksomheden haft betydelig vokseværk til i dag at være en af verdens største virksomheder indenfor produkter til øjnene med over 13.000 medarbejdere, fordelt i 36 lande og en årlig omsætning på omtrent $2.8 milliarder. Virksomheden er i dag ejet af den canadiske koncern Valeant Pharmaceuticals, som har specialiseret sig i farmaceutiske produkter indenfor en bred vifte af produktgrupper. Bausch & Lomb har dog tidligere været børsnoteret på The New York Stock Exchange, hvorefter det blev opkøbt af Warburg Pincus, som senere igen solgte virksomheden til Valeant Pharmaceuticals.

Med sloganet “Se bedre. Lev bedre” tager Bausch & Lomb dine kontaktlinser og linsevæsker samt etuier og øjendråber alvorligt. De er bevidste om, at et godt syn er vejen til et godt liv, da du derved kan se samt oplev livets herligheder med en af menneskets bedste sanser, nemlig synet. Bausch & Lomb benytter – hver dag – store ressourcer på at udvikle samt producere nye og revolutionerende kontaktlinser, så dine linser vil blive bedre i morgen, end de var i dag. Bausch & Lomb ved, at det er udvikling og forskning i kontaktlinser, som skal differentiere dem fra konkurrenter, hvilket gør, at bruger så mange ressourcer på det. Med over 100 års erfaring er Bausch & Lomb en spiller, der er kommet for at blive og kunne såvel godt producere dine linser, uagtet dine behov for linser, da de har et produktsortiment, der dækker næsten alle synsfejl samt behov.

Gå til kontaktlinser fra Bausch & Lomb →